De winter is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om leuke activiteiten te plannen voor een grote groep. Maar wat zijn nu eigenlijk de leukste events voor een grote groep in de winter? In deze blog zullen we een aantal ideeën met je delen, zodat jij een onvergetelijke winter kunt beleven met je vrienden, familie of collega’s.

Winterse wandeling

Een winterse wandeling is een perfecte manier om samen met een grote groep te genieten van de prachtige winterse natuur. Trek je warme jas en stevige schoenen aan en ga op pad. Er zijn talloze mooie wandelroutes te vinden in Nederland, zoals de Veluwe, de Biesbosch of de duinen. Geniet van de frisse lucht, de mooie uitzichten en de gezelligheid met je groep. En als je geluk hebt, kun je onderweg ook nog wilde dieren spotten.

Schaatsen

Een klassieker in de winter: schaatsen! Of je nu gaat voor een rondje op de ijsbaan of een tocht over natuurijs, schaatsen is altijd een gezellige activiteit voor een grote groep. Huur een paar schaatsen en ga samen de baan op. En na afloop kun je natuurlijk genieten van warme chocolademelk of glühwein om weer op te warmen.

Winter bbq

Een winter bbq is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een winterse activiteit, maar het is zeker de moeite waard. Steek de barbecue aan en geniet van heerlijk gegrilde winterse gerechten, zoals een stoofpotje of geroosterde groenten. En met een vuurkorf of terrasverwarmer erbij, blijft iedereen lekker warm. Wil je meer weten over hoe je een winter bbq organiseert? Lees dan onze blog Winter bbq: zo doe je dat.

Naast deze activiteiten zijn er nog talloze andere leuke events voor een grote groep in de winter. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige spelletjesavond, een bezoek aan een kerstmarkt of een winterse fotoshoot. Het belangrijkste is dat je samen bent en geniet van elkaars gezelschap. Dus plan snel een leuke winterse activiteit met je groep en maak er een onvergetelijke dag van! Heb je nou interesse in het organiseren van een winter bbq, kijk dan eens op debarbecueboer.nl.